Új aloldal indítása

Legyen saját trukkok.hu aloldalad!

Amennyiben úgy érzed, hogy valamilyen témához az átlagnál jobban értesz, és szívesen megtanítanál néhány trükkre másokat is, jelentkezhetsz új trukkok.hu aloldal szerkesztésére.

Jelentkezés előtt nézz körül a trukkok.hu főoldalán, hogy lásd, milyen aloldalak léteznek már! Ha valamelyik egyezik az általad választott témával, új aloldal indítása helyett lehetőséged van ott hozzáadni az általad megosztani kívánt trükköket. Ha úgy látod, hogy a témát még egy aloldal sem dolgozza fel, az oldal alján lévő űrlap segítségével jelentkezhetsz rá. Kérlek, vedd figyelembe, hogy a trukkok.hu-n nincs lehetőség személyes honlapok, csapatok, zenekarok, saját fejlesztésű sportok honlapjainak elhelyezésére, és a már feldolgozott témákban sem adunk ki újabb aloldalakat.

Példák igényelhető aloldalakra: gitár, dob, zongora, sí, szobrászat, varrás stb.
Példák nem kiadható aloldalakra: pistitrukkjei, szupertrukkok, skateboardteam stb.

Mi kell ahhoz, hogy saját trukkok.hu aloldalt indíts?

  • - Minimum 5 témába vágó trükköt igényesen meg kell írnod, lehetőség szerint videóval illusztrálva. Nem pár szavas, hanem részletes, a trükkök elsajátítását segítő, kifogástalan helyesírású leírásokat várunk.
  • - Vállalnod kell az oldal későbbi moderálását, ami a mások által írt trükkök szükség szerinti javításából, valamint a nem megfelelő hozzászólások törléséből áll.

Mit adunk?

  • - Saját aldomaint (valami.trukkok.hu), ahol az általad kedvelt témában jelenhetnek meg trükkök.
  • - Adminisztrációs felületet, ahol HTML vagy programozási tudás nélkül moderálhatod aloldalad.
  • - Saját @trukkok.hu e-mail címet, amely a te e-mail címedre továbbítja a leveleket.
  • - Kiemelt linkeket a jobb alsó sarokban, ahova a témához kapcsolódó oldalad/kedvenc oldalaid belinkelheted.

Jelentkezés

Ha úgy gondolod, hogy készen állsz egy aloldal elindítására, az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz szerkesztőnek. Az aloldal kiadása nem automatikus, a jelentkezéseket a fentebb részletezett szempontok alapján bíráljuk el.

Felhasználóneved:
E-mail címed:
Kívánt aloldal neve:
Definiáld pár szóval a témát,
és írj példát, hogy milyen jellegű
trükkök szerepelnének az oldalon: